Yanlış Bilgilerin Önlenmesi İçin Açıklama Yapıldı
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini ancak bazı maddelerde ortak paydada buluşamadıkları için anlaşmanın sağlanamadığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.
Mourinho ile Görüşmeler Olumlu İlerledi
Yücel, “Değerli Beşiktaşlılar, Bir süredir futbol kamuoyunda tartışılan Beşiktaş’ın yeni sezondaki teknik direktörü konusuyla ilgili yanlış bilgilerin yayılmasını önlemek amacıyla bir açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır.” diyerek, Mourinho ile yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediğini ifade etti.
Beşiktaş’ın Ali Menfaatleri Her Şeyin Üstünde Tutuldu
Yücel, “Mourinho ile futbola dair birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmuş, görüş birliğine varılmıştır. Ancak belli maddelerde ortak paydada buluşamamamız masadan kalkmamıza neden olmuştur. Mourinho ile görüşmelerimizin bir sonuca ulaşamamasının nedeni Beşiktaş’ın âli menfaatlerini her şeyin üstünde tutmamızdır.” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Ailesini Gururlandıracak İşler Yapılacak
Yücel, Beşiktaş’ın kendi öz kaynakları olarak gördükleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Kendi şahsi kaynaklarımızı dahi Beşiktaş’ın kendi öz kaynağı olarak gören bir anlayışla, hiçbir surette elimizi taşın altına koymaktan çekinmeden çalışmaya devam edecek, hem transfer döneminde hem de 2024-25 sezonunda Beşiktaş ailemizi gururlandıracak işler yapacağız.” dedi.
Aklı Selimden Uzak Kalmadan Başarıya Ulaşacaklar
Yücel, “Tüm bunları yaparken aklı selimden de uzak kalmayacak, bu süreçlerin sonunda mutlaka büyük başarılar kazanacağız.” ifadeleriyle açıklamasını noktaladı.