Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe mağlubiyetini “ucuz kurtuluş” olarak nitelendirdi ve transferde teknik direktörle fikir ayrılığı yaşadıklarını açıkladı.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldukları Süper Lig karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, eksik kadroya rağmen takımının sergilediği mücadeleyi değerlendirirken, alınan sonucun “ucuz kurtuluş” olduğunu ifade etti. Ayrıca, transfer gündeminde teknik direktörle stoper takviyesi konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını kamuoyuna duyurdu.
Yıldırım, Fenerbahçe’nin kadro kalitesi olarak Samsunspor’dan çok üstün bir takım olduğunu belirtti. Karşılaşmaya 6’sı ilk 11 oyuncusu olmak üzere toplam 7 sakat futbolcuyla çıktıklarını vurguladı. Takımının sahada elinden gelen mücadeleyi verdiğini dile getiren Başkan, erken gol yeme sorununun devam ettiğine dikkat çekti. Göztepe maçında olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da erken gol yediklerini aktardı ve bu konuyu teknik direktörle görüşeceğini söyledi.
Samsunspor Başkanı, Fenerbahçe karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin daha farklı bir skorla sonuçlanabileceğini ifade etti. Yıldırım, “Bu kadar eksikle Fenerbahçe’ye direndik. Marius sakattı, Fatih sakatlandı. Biz 2-0 ile ucuz kurtulduk. Fenerbahçe fark yapabilirdi. Takım direndi” sözlerini kullandı. İlk kez forma giyen Gabriel’in savunmadaki performansını beğendiğini belirten Yıldırım, yeni oyuncuların takıma zamanla alışacağını sözlerine ekledi.
Yüksel Yıldırım, Samsunspor’un transfer gündemine de değinerek teknik direktörle kadro yapılanması konusunda farklı düşüncelere sahip olduklarını açıkça dile getirdi. Yıldırım, “Hocam ile anlaşamıyoruz, açık söyleyeyim. Hoca tecrübeli stoper istedi. Ben de 4 tane gencecik, pırıl pırıl stoperimiz var dedim. Bu 4’lüyle ligi bitiririz” ifadelerini kullandı. Borevkovic’in takımdan ayrılmak istediğini ancak henüz kendisine kulüp bulunamadığını belirtti.
Başkan Yıldırım, Borevkovic’in gönderilmesi durumunda forvet transferi yapabileceklerini açıkladı. Kadroda yer açılmaması halinde transfer çalışmalarının sona ereceğini vurgulayan Yıldırım, “Borevkovic’i gönderebilirsek forvet alacağız. Gönderemezsek artık transfer bizim için bitti sayılır. Boşluğumuz yok” dedi. Özellikle kanat bölgesinde alternatiflerinin bulunmadığını da ekleyerek, “2 tane kanat oyuncusu var, alternatif yok” sözleriyle durumun ciddiyetini ortaya koydu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap