Spor Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. TFF’den Sert Cezalar Geldi!

TFF’den Sert Cezalar Geldi!

haberci haberci -

Ali Koç ve Selahattin Baki’ye Cezalar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı sonrası sosyal medyada yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 780 bin lira para cezası aldı. Kulüp yöneticisi Selahattin Baki‘ye de 32 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin lira para cezası verildi.

Futbolculardan Gelen Cezalar

Fenerbahçe futbolcuları Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde‘ye sırasıyla 5, 3 ve 1 maç men cezası verildi.

Diğer Cezalar

İsmail Kartal‘ın oğlu Emre Kartal 1 yıl 90 gün hak mahrumiyeti cezası alırken, Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı‘ya 21 gün hak mahrumiyeti ve 500 bin lira para cezası, futbolcu Duckens Nazon‘a da 2 maç men ve 26 bin lira para cezası verildi.

Toplamda Verilen Cezalar

Fenerbahçe’ye 1 milyon 949 bin 500, Galatasaray’a 520 bin, Beşiktaş Kulübü’ne 489 bin, TÜMOSAN Konyaspor’a 192 bin, MKE Ankaragücü, Gaziantep FK, RAMS Başakşehir ve Mondihome Kayserispor’a 112’şer bin, Siltaş Yapı Pendikspor’a ise 80 bin lira para cezası kesildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir