Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonluğu Değerlendirdi
Galatasaray‘ın şampiyonluğunu ilan ettiği Konyaspor maçına ilk 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın ardından duygusal açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, şampiyonluğu “hak edilmiş” olarak nitelendirirken, “Galatasaray umutları yeşertti ve onlar için de sonlandırdı. Her şeyde bir hayır vardır derler. Güzel bir şampiyonluk. İnşallah Galatasaray her sene şampiyon olur” dedi.
“Bazen İnsan Sevdiğine Kırılır”
Kerem Aktürkoğlu, sezon boyunca zaman zaman eleştirilere maruz kaldı ve ligin son haftalarında ilk 11’e giriş yapamadı. Ancak, duygularını paylaşarak, “Galatasaray benim için çok anlamlı, çok değerli. Bazen insan sevdiğine kırılır. Ben sevdiğime bu sezon biraz fazla kırıldım. Diyecek çok şey var aslında ama içimde tutayım. Ben Galatasaray’ı çok seviyorum” şeklinde konuştu.
“Bazı Şeyler Göz Ardı Ediliyor”
Kerem, yapılan eleştirilere de cevap vererek, “3 sezondur istatiksel olarak daha çok konuşulacak şeyler yapıyorum. İşin içinde Kerem Aktürkoğlu olunca bazı şeyler göz ardı ediliyor. Başarılı bir sezon geçirdim, kariyer sezonumu geçirdim. Her sene üst üste koyuyorum. Sevenlerimi mutlu ederim inşallah” ifadelerini kullandı.
Kerem Aktürkoğlu bu sezon ligde 37 maçta forma giyip bunların 29’unda ilk 11’de sahaya çıktı. Bu maçlarda 12 gol atıp 6 da asist yaptı.