Spor Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray Kulübünde Başkanlığa Aday Olan Süheyl Batum Divan Kuruluna Listesini Teslim Etti

Galatasaray Kulübünde Başkanlığa Aday Olan Süheyl Batum Divan Kuruluna Listesini Teslim Etti

haberci haberci -

Süheyl Batum Divan Kurulu Başkanı’na Adaylık Dosyasını Sundu

Galatasaray Kulübü’nde 25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Süheyl Batum, listesini divan kuruluna teslim etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’taki Divan Kurulu Başkanlığı’na gelen Batum, yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurullarından oluşan adaylık dosyasını divan başkanı Aykutalp Derkan’a sundu.

Batum’ın Başkanlık Listesinde Kimler Var?

Süheyl Batum başkanlığındaki listede şu isimler yer alıyor: Yönetim kurulu (Asil): Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman. Yönetim kurulu (Yedek): Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Siber Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt. Denetim kurulu (Asil): Kemal Erimtan, Musa Armağan Adal, Hakan Üzeltürk. Denetim kurulu (Yedek): Kerem Selahattin Ergün, Melik Çağatay Şencan, Emre Şehsuvaroğlu. Sicil kurulu (Asil): Celal Açar, Ekrem Reşat Tüzün, Recep Şükrü Ergün, Mehmet Mustafa Kemal Yalman, Sedat Besen, Ahmet Mesut Gümüştaş, Metin Ünlü. Sicil kurulu (Yedek): Sinem Alay, Cemal Kurum, Emre Türkmen. Disiplin kurulu (Asil): Alp Yalman, İbrahim Haluk Nuralp, Teoman Cem Kadıoğlu, Huriye Cumhuriyet Şahin, Hüsnü Serdar Gökcan, Yalçın Veziroğlu, Banu Kaleağası Gürmen. Disiplin kurulu (Yedek): Mehmet Ali Buladoğlu, Hasan Vedat Gürer, Mehmet Can Özatay, Mehmet Kabil Kibarer, Mert Murat Erman.

Batum: Galatasaray’ın Demokrasisi, Geleceği ve İtibarı İçin Yola Çıktık

Süheyl Batum, adaylık dosyasını teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın demokrasisi, geleceği ve itibarı için bu yola çıktıklarını belirtti. Gelenekleri, kurumları ve değer yargılarıyla önemli bir eğitim ve kültür kurumu olan Galatasaray’a hizmet etmek için aday olduklarını vurguladı. Eski başkanlar Alp Yalman ve Ünal Aysal ile birlikte çalışacaklarını ifade eden Batum, Florya projesinin heba edilmemesi gerektiğini savundu.

Florya Projesi ve Galatasaray’ın Geleceği

Batum, mevcut yönetimin Florya projesinden beklediği 400 milyon doların kulübü zarara uğratacağını dile getirerek, bu duruma izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Galatasaray’ın siyasi görüş ayrımı yapmaksızın bütün siyasi partilere eşit mesafede durması gerektiğini vurguladı.

Süheyl Batum, Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına zarar vermek istemediklerini ve seçimin demokrasiye uygun şekilde geçmesi temennisinde bulundu. Kendi önceliklerinin Galatasaray Futbol Takımı’nın başarısı olduğunu vurgulayan Batum, Galatasaray’ın geleceğinin her şeyin önünde olduğunu ifade etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir