Spor Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Arda Turan’ın Barcelona’daki Villada Yaptığı Hasar 230 Bin Euroyu Buldu

Arda Turan’ın Barcelona’daki Villada Yaptığı Hasar 230 Bin Euroyu Buldu

haberci haberci -

Arda Turan, Kiracı Olduğu Villada 230 Bin Euro Hasar Bıraktı

İspanya’nın Barcelona kentinde Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, eski ev sahibi tarafından 230 bin Euro’luk hasar bırakmakla suçlanıyor. Arda Turan, 2015-2018 yılları arasında Barcelona formasını giydiği dönemde kiracı olarak kaldığı villa tipi evde hasara neden olduğu iddiasıyla mahkemelik oldu.

Hasar Detayları Ortaya Çıktı

Barselona İl Mahkemesi’nde devam eden davada, Arda Turan’ın evde bıraktığı hasarın detayları da ortaya çıktı. Ev sahibi, Arda Turan’ın evi kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sistemine, hatta tavana kadar hasarlı bir şekilde terk ettiğini iddia etti. En yüksek hasarın 84 bin 30 Euro ile mobilyalara, ışık sistemine ve temizliğe ait olduğu belirtildi. Ayrıca mutfakta da 64 bin 258 Euro’luk hasarın bulunduğu ileri sürüldü.

Televizyon Kumandası Havuza Atılıyordu

Villa sahibi, Arda Turan’ın evi kiralarken önceki kiracılardan dolayı evi dezenfekte ettirdiğini ancak Arda Turan’ın evdeki davranışlarının hasara neden olduğunu belirtti. Özellikle futbol izlerken atılan televizyon kumandalarının havuza atıldığını ve mobilyalarda sigara yanığı bırakıldığını ifade etti.

Arda Turan’ın Barselona İl Mahkemesi’ndeki dava sürecinin, adresine ulaşma zorluğundan dolayı yavaş ilerlediği belirtildi. Turan’ın evde bıraktığı iddia edilen hasarın 230 bin Euro’yu bulması, olayın boyutunu gözler önüne serdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir