Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb ile yapılan transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlandı. Fenerbahçe’nin bonservis beklentisi nedeniyle anlaşma sağlanamadı.
Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic’in eski kulübü Dinamo Zagreb’e dönme girişimi sonuçsuz kaldı. Taraflar arasında yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlanamaması üzerine Dinamo Zagreb, transfer politikasını değiştirdi. Hırvat ekibi, Livakovic transferinden vazgeçerek yeni bir kaleci arayışına girdi.
Sportske Novosti’de yer alan habere göre, Dinamo Zagreb, Dominik Livakovic’i kadrosuna katma çabalarını sonlandırdı. Hırvat kaleciyle kişisel şartlarda anlaşma sağlanmasına rağmen, Fenerbahçe ile yapılan bonservis görüşmelerinde ilerleme kaydedilemedi. Bu durum, Dinamo Zagreb’in transfer stratejisini yeniden şekillendirmesine neden oldu.
Livakovic transferinin gerçekleşmemesinin ardından Dinamo Zagreb’in yeni hedefinin Kopenhag forması giyen Dominik Kotarski olduğu bildirildi. Hırvat ekibinin Kotarski ile anlaşma sağladığı ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanmasının beklendiği aktarıldı. Bu gelişme, Livakovic’in kariyerine başladığı kulübe dönüş ihtimalini şimdilik ortadan kaldırdı.
Dinamo Zagreb’in Livakovic transferinden vazgeçmesindeki temel nedenlerden birinin Fenerbahçe’nin talep ettiği bonservis bedeli olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin, 30 yaşındaki Hırvat kaleci için 4-5 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli istediği ifade edildi. Bu rakamın Dinamo Zagreb’i transferden uzaklaştırdığı ve Kotarski’ye yönelmesinde etkili olduğu kaydedildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap