Fenerbahçe kafilesi, yeni sezon hazırlıkları için Düzce’ye ulaştı. Kaynaşlı’da taraftarlar takımı meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı.
Fenerbahçe kafilesi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce’ye ulaştı. Kaynaşlı’da toplanan sarı-lacivertli taraftarlar, takımı meşaleler ve tezahüratlarla coşkulu bir şekilde karşıladı. Bu karşılama, Düzce Fenerbahçeliler Derneği öncülüğünde gerçekleşti. Teknik direktör İsmail Kartal ve teknik heyete çiçek takdim edildi.
Taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirmek için yoğun ilgi gösterdi. Meşaleler ve yüksek sesli tezahüratlar, takım otobüsünün geçişi sırasında Kaynaşlı’da dikkat çekici bir atmosfer oluşturdu. Bu anlarda futbolcular ve teknik heyet, taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi.
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdürecek. Kulüp, kamp süresince kentteki taraftarlarla çeşitli etkinliklerde bir araya gelmeyi planlıyor. Bu etkinlikler, takımın taraftarlarıyla bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap