Galatasaray, 23 yaşındaki Kolombiyalı forvet Jhon Duran’ı kadrosuna katıyor. Okan Buruk onay verdi, sözleşmede özel fesih maddesi yer alacak.
Galatasaray, yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek amacıyla Kolombiyalı forvet Jhon Duran ile anlaşma sağladı. 23 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de kariyerine devam etmeye sıcak bakarken, maaşında indirime gitmeyi kabul etti. Teknik Direktör Okan Buruk, transfer için onay verdi.
Duran’ın menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildiği ve kariyerine Türkiye’de devam etmeye istekli olduğu belirtildi. Oyuncunun maaşında önemli bir indirim yapmayı kabul etmesi, transfer sürecini hızlandırdı. Okan Buruk’un da bu transferi onayladığı ve Mauro Icardi’nin takımda kalması durumunda bile Duran’ın kadro planlamasında yer alacağı ifade edildi.
Bonservisi Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında bulunan ve geçen sezonun ikinci yarısını Rus ekibi Zenit’te geçiren Jhon Duran’ın, Galatasaray’a 1 yıllığına kiralanması planlanıyor. Sarı-kırmızılıların bu kiralama için yaklaşık 5 milyon Euro bütçe ayırdığı öğrenildi. Duran’ın Türkiye’deki 10+4 yabancı kuralına uyumu, Galatasaray yönetimi için önemli bir avantaj olarak görülüyor.
Transfer sürecinde son kararı Galatasaray yönetimi verecek. Oyuncunun geçmişteki saha dışı problemleri ve disiplinsiz davranışları göz önünde bulundurularak, sözleşmeye tek taraflı fesih hakkı tanıyan özel bir madde eklenmesi planlanıyor. Bu madde ile olası disiplin sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap