Spor Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şehzadeler’den Milli Takıma Doğru Bir Yolculuk!

Şehzadeler’den Milli Takıma Doğru Bir Yolculuk!

admin admin -

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda elde ettikleri muhteşem başarılarla büyük bir gurur yaşattı.

16-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen şampiyonada Cemile Aykoç altın madalya, Ayşenur Köksal gümüş madalya, Murat Bulur ve Halide Önal ise bronz madalya kazanarak Şehzadeler ve Manisa’ya büyük bir sevinç yaşattı.

Bu muhteşem başarı ile milli takım formasıyla Şehzadeler ve Manisa’yı temsil etme hakkı kazanan sporcular, hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. royalbet para yatırma

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sporcuları tebrik ederek gurur ve sevincini dile getirdi. Başkan Durbay, “Sporcularımızın bu başarısı bizi gururlandırdı. Onların milli takım formasıyla da aynı başarıyı elde etmelerini can-ı gönülden arzuluyoruz. Şehzadeleri ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Sporcu kardeşlerimizi, kulüp yöneticilerimiz ve antrenör hocalarımıza emekleri için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir